top of page
  • Skribentens bildmilla jonsson

2 dagar kvar...

Uppdaterat: 15 juli 2019

Innan det är dags att ge sig av - både skönt och lätt nervöst!


Efter att ha tillbringat 1 vecka i Tidaholm på U6 - cykeltävling, i det här fallet inte som deltagare utan som kommissarie med bästa kollegor som cyklister blir det en kontrast att vara helt ensam. Att vara kommissarie är bland det roligaste jag gjort! Denna gång blev uppgifterna helt andra än de som vi blivit drillade i på kommissariekursen, exempelvis fösa kor av banan:-)!


Idag ska införskaffas det sista som jag tror mig behöva och imorgon ska jag till bästa Johan Bernås, JB Cykelsport som har fixat det sista med min cykel. Sedan blir det packande och fixande innan jag rullar ut på tisdag morgon...


Ikväll kommer jag att lägga upp alla etapper!

#minacykelaventyr #attcyklaarattleva #charity #suicidezero

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page