top of page
  • Skribentens bildmilla jonsson

Snart är det dags...

Uppdaterat: 15 juli 2019


...för min solocykling genom Sverige med en kort avstickare till Norge. Den 16 juli är tanken att jag ger mig av! Med en skräckblandad förtjusning över att komma iväg gör jag listor på vad jag ska ta med mig! Får inte väga för mycket, vad är det viktigaste att ta med. Vad behöver jag för att må bra? Snart på väg...


Jag har närt på en dröm och det är att cykla från en sida av ett land till den andra sidan. För att testa hur det känns insåg jag att jag får starta i Sverige för att sedan dra mig utanför komfortzonen som heter Sverige. Med tält och sovsäck i bagaget tänker jag ta mig från Stockholm ner till Varberg och sedan upp längst med kusten till Drammen i Norge.


Den här resan kommer handla om mod, att våga ge sig ut på något okänt men även mod att möta sig själv och det är därför som jag även startat en insamling för Suicide Zero.


Till vardags arbetar jag med arbetsmiljöfrågor och kommer i princip varje dag i kontakt med människor som berättar om hur de mår. Jag har insett att det är så många som lider av mental ohälsa och om mina ben kan hjälpa till att dra in lite pengar för att förebygga så blir denna cykling värd lite mer. Då handlar den inte bara om mig själv...


Välkommen att följa mig på min väg!#minacykelaventyr #attcyklaarattleva #charity #suicidezero

389 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page