top of page
  • Skribentens bildmilla jonsson

Regnet vräker ner och jag räknar ner...

För att få sätta mig på cykeln och trampa iväg. Med lätt panik ska jag tillägga - att cykla i regn är inte min favorit!


Jag har precis kommit hem efter att ha varit hos Johan Bernås på JB Cykelsport. Han har gjort de sista justeringarna på cykeln. Samtidigt som vi står där och pratar kom skyfallet från helv.... meeeeen på riktigt!!! Vattnet vräker ner och börjar ta sig in genom ytterdörren... Jag hoppas verkligen inte att det är något som ska återkomma under de kommande 2 veckorna alltför ofta. Att jag kommer att bli blöt - det räknar jag med! Men jag vill gärna torka upp däremellan! I Tidaholm fick vi både skyfall och hagel - ungdomarna var tappra och trampade iväg. Så, kan de så kan jag!


Tack världens bästa Johan för allt fix och pepp! Du har i särklass den bästa servicen och jag uppskattar så himla mycket all hjälp och pepp som jag får av dig!#minacykelaventyr #attcyklaarattleva #charity #suicidezero

104 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page