top of page
  • Skribentens bildmilla jonsson

Snart nytt år och nya mål i sikte!


God fortsättning! Jag hoppas att alla har haft en fin jul! Det är med en viss undran och förväntan som jag sitter och funderar kring det kommande året - vad det kommer att ha med sig! Inte bara att det är ett nytt år utan även ett nytt decennium.

Det gamla har innehållit både glädje som sorg och en del ledsamheter! Med andra ord det som kallas för livet! Fast periodvis har det känns som att det varit överfullt😊! Människor har dykt upp i mitt liv, vissa för att stanna och andra har varit mer som en supernova... till svarta hål! Slukat allt utan att generera något tillbaka. Har städat och de är inte saknade.


Befinner mig just nu på Gran Canaria och konstaterade med dagens korta morgontur att ett av målen blir att cykla mer och fokuserat.

Höstens många timmar med arbete och andra åtaganden, har inte bidragit till styrka och god kondition. Tack och lov är kroppen fantastisk som anpassningsbar. Så mål nummer 1 är att genomföra kvalitativa träningar för att klara mål nummer två, att cykla ner till Tatrabergen och vidare in i Tjeckien. Allt för att orka mål nummer tre!

Jag ska ju cykla med Amref runt Kilimanjaro, som jag tidigare berättat. För att göra det har jag betalat mina kostnader själv men måste även samla in 50.000 kronor som kommer att gå direkt in på Amrefs konto. Då kommer jag behöva hjälp av er! Framöver kommer jag regelbundet att berätta om deras arbete i Afrika och även varför jag tycker det är viktigt att engagera mig i välgörenhetsprojekt.

Men fram till dess ska jag njuta av solen, havet och sällskapet (har min son med mig på denna resa). Imorgon blir det en ny cykeltur, kanske till Mogan eller något annat ställe på denna magiska ö.341 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page