• milla jonsson

Wooooohoooo 106,7 mil körda på 9 dagar!!!

Och vilka dagar!! Än så länge kan de bara sammanfattas med underbara, fantastiska helt och hållet magiska!


Sitter på en renfäll på Bäverli Hills - alltså ni måste komma hit! Det är helt fantastiskt coolt!Jag har som ni redan förstått fått göra en förändring vad gäller mina resmål för dagen från den ursprungliga planen. Orsaken till detta är att jag har en rejält inflammerad hälsena och skavsår som rivs upp hela tiden. Så för att skona min kropp har jag valt en mindre kuperad väg hem och så har jag kortat av den lite.


Idag är jag som sagt var utanför Lidköping och imorgon cyklar jag till Askersund med siktet inställt på, Venus Choklad:). Det är förresten en cyklista som äger det stället:).


Därifrån kommer jag via Örebro att trampa till Kungsör. Sedan har jag inte bestämt mig ännu om det blir via Västerås eller Eskilstuna som vägen bär av hemåt!


Det som är helt magiskt med denna resa är alla härliga människor som jag träffat längst med vägen. Att vara här och nu och få tid att prata med dem man träffar. Det är nog den delen jag värdesätter mest!Och det bästa av allt är att jag har ett antal dagar kvar åt det här äventyret!


Jag vill återigen tacka alla som bidrar till min insamling! Tusen tusen tack! Sprid sidan och hjälp mig nå till de 20000 kr som jag satte som mål! Tillsammans är vi snart där!
82 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla